laat je inspireren

Hierbij vind je enkele feestformules à la carte. Nog niet helemaal wat je zoekt?  Laat er gerust jouw fantasie op los en vertel ons hoe jij het ziet. 

 
 
foto share.jpg

dare to share

Heerlijke hapjes en kleine minigerechtjes worden in het midden van de tafel gezet. Jij en je gasten kunnen toetasten. De ideale formule om samen te genieten van lekker eten en gezellig bij te praten in een ongedwongen sfeer.  

Rise & shine, dat zijn heerlijke ontbijtbuffetten.

bite me

Denk hippe hapjes en trendy amuses. Mini-streetfood in een verrassende verpakking. Piekfijne miniburgertjes, groentjes in een origineel jasje ... Alle snacks worden leuk aangekleed en gepresenteerd. Voor elke gast wat wils! De uitgelezen formule voor een unieke, maar bovenal geslaagd receptie. 

Light & delicious, knapperige belegde broodjes in alle soorten en smaken.

Dine & shine

Trek je mooiste pak of jurk aan. Neem plaats aan een rijkelijk gedekte tafel en geniet samen met je gasten van een gastronomisch drie- of viergangenmenu. Met passie klaargemaakt en met klasse geserveerd. Onze stijlvolle bediening neemt al je zorgen uit handen. Wij maken van jouw diner een ware belevenis.

chill & grill

Verras je gasten met een originele herfst- of winterbarbecue. Of doe lekker cliché tijdens een heerlijke lente- of zomerdag. We leggen voor jou en je gasten de beste stukken vlees en vis op de rooster en zorgen voor vegetarische alternatieven. Grillen doen we op een klassieke houtskoolbarbecue, een hippe Boretti of een ander grilltoestel.

Walk & TALK

De ideale formule voor een party gegeven! Meerdere thema buffetten met een overvloed aan lekkers zijn met zorg opgesteld, iedereen mag van elk buffet smullen! Zo brengt Grootmoeders keuken je de smakelijkste klassiekers, terwijl Stars & Stripes de Amerikaanse toer op gaat met haute dogs en burgers. Of passeer je liever langs het wokbuffet of het pastabuffet? Yes, we can!

bite me2.jpg

LIGHT & DELICIOUS

Hou je het graag lekker gezond? Proef onze salads in a jar, soepen van seizoensgebonden groenten en knapperige belegde broodjes in alle soorten en smaken.

Ideaal voor een lichte lunch, zakenlunch of receptie, zowel zittend als staand. En een leuk alternatief voor de klassieke broodjeslunch en soepbuffet.


iets anders in gedachteN?

Voor Catering Van Eyck is geen enkele uitdaging te groot!
Vertel ons je ideeën en wij zetten onze conceptbedenkers encreatieve vormgevers aan het werk.