shutterstock_519413581.jpg

gebundelde passie en ervaring

De samensmelting van Catering Van Eyck

Catering Van Eyck is de nieuwe naam waaronder het voormalige Dinner Events, VR Catering en Meeza concepten – allemaal leden van Groep Van Eyck -  hun krachten hebben gebundeld. Een familie vol passie, ervaring en dynamisch talent die streeft naar kwaliteit en van jouw feest of evenement een onvergetelijke belevenis wil maken.

Catering Van Eyck is niet zomaar een bedrijf. Het is een van de dochterondernemingen van Groep Van Eyck. Groep van Eyck is al meer dan veertig jaar een culinaire trendsetter en staat bekend als familie bedrijf met een passie voor eten en een professionele aanpak. 

 

We zijn ruim inzetbaar

icoon-kreeft.jpg

Van ambachtelijk tot verrassend vernieuwend

icoon-varkentje.jpg

Van prijsbewust tot
exclusief 

Van familiefeest tot grote sporthappening

Van familiefeest tot grote sporthappening

Catering Van Eyck: van lokale tot wereldkeuken

Van lokale tot wereldkeuken

icoon-cocktail.jpg

Van cocktailparty tot
business event

icoon-locatie.jpg

Van de Kempen tot
de Benelux

 
background-over-ons.jpg

meer Over ons

Onze werkwijze

Wat voor party of evenement je ook voor ogen heeft, we zorgen altijd voor een feest op maat. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en denken graag met je mee. Daarna krijg je van ons een aangepast voorstel. Onze creativiteit, passie en jarenlange cateringervaring doen de rest. Ze zijn onmisbaar om van jouw feest een onvergetelijk evenement te maken.

Onze missie

Catering Van Eyck staat voor energie, flexibiliteit, creativiteit  en culinaire topprestaties. Onze missie is jouw verwachtingen steeds weer te overtreffen en je een exclusieve belevenis te bezorgen.


Een stukje geschiedenis

Familiebedrijf

Voor de oorsprong van Groep Van Eyck moeten we meer dan 40 jaar teruggaan in de tijd. Anno 1975 rijpte in het gezin Van Eyck-De Ceuster uit Kasterlee het fabuleuze idee om een camping te openen te midden van het Kempense groen. In de kantine van die camping zorgde de familie Van Eyck voor het eerst voor de catering.

Zondagrestaurant

Af en toe werd er een feestje georganiseerd in de kantine. Toen daar steeds meer vraag naar was, besloot de familie Van Eyck in 1980 om de kantine om te dopen tot feestzaal. Drie jaar later startten ze in diezelfde kantine met het nog altijd populaire ‘zondagrestaurant’ Den Eyck.

Vandaag is Den Eyck een gevestigde waarde in de Kempen. Niet alleen voor het zondagrestaurant en de thematische brunches, maar ook voor de vele feesten en seminaries die er plaatsvinden.

Feestorganisator en traiteur

In 1990 waagt Den Eyck zich voor het eerst als feestorganisator en traiteur op de markt van de buitenhuisfeesten. Als de keuken en de feestzaal van Den Eyck uit hun voegen barsten, gaat Dinner Events van start. Samen met VR Catering uit Lint, dat in 2011 werd overgenomen en het eigen Meeza, dat een rijkelijk assortiment snacks en dagverse maaltijden levert in bedrijven en op beurzen, banen de drie ondernemingen zich resoluut een weg in de cateringsector voor bedrijf en particulier.

Nieuwe structuur met ‘oude’ waarden

Een sterke bedrijfsgroei maakt van tijd tot tijd een nieuwe organisatiestructuur noodzakelijk. Daarom bundelde Groep van Eyck eind 2016 de activiteiten van Dinner Events, VR Catering en Meeza concepten. Catering van Eyck is geboren. Een nieuwe naam, maar met dezelfde passie, ervaring en professionaliteit.

WENS JE EEN FEEST MET PIT?

Background-black-2.jpg